ICT terapi


Vi söker ofta utanför oss själva i vår strävan efter att lösa våra problem, läka våra sår, finna glädje, uppnå våra drömmar & mål och hitta den vi är.


Den vi är ligger gömt under lager av självtvivel, minnen av smärtsamma händelser och de anpassningar som format oss från vår uppväxt och i den verklighet vi befinner oss i idag.


För att hitta tillbaka till den vi är samt lösa de svårigheter och problem vi kämpar med, krävs att vi befriar oss från alla dessa lager av upplevelser och anpassningar.


Med ICT (Instant Change Therapy) metoden återtar du ditt liv och hittar tillbaka till den du i sanning är.


ICT ger djupa livsförändringar tack vare att vi i första hand arbetar med ditt undermedvetna snarare än ditt logiska sinne och dina beteenden.


Forskningen visar att våra liv styrs till minst 95% från det undermedvetna och det är därför avgörande att komma åt och frigöra oss från dessa inprogrammeringar för att kunna bli fri från det som begränsar oss och ställer till problem i våra liv. Detta är en av anledningarna till att ICT ger omedelbara och bestående förändringar.


Med ett holistiskt perspektiv och en kombination av traditionell psykologi, ICT-koder, Quantum-metoder och Systemisk medvetenhet går vi direkt till ditt undermedvetna och rensar bort det som omedvetet håller dig kvar i din historia och det som skapar begränsningar och problem i ditt liv idag.Läs mer om Lotta här

Lotta Byrén

Cert. ICT terapeut

Cert. Lärare & Terapeut MediYoga ®

Dipl. Stress- och hälsocoach

Dipl. Andningstränare (HRV steg 2)


För vidare information, ring Lotta på
tel. 0707-222 831

eller maila till: lotta@naturligtvishalsocenter.se